torstai 15. elokuuta 2013

Keittiökuulumiset

Nyt saimme selityksen miksi yhteyshenkilömme keittiöfirmassa oli niin hiljaa ja paperit viipyivät matkalla...Hän on lähtenyt pois! Harmilliseksi sen tekee se, että kesäkuussa käymämme yksityiskohdat ovat ilmeisesti vain hänen tiedossaan ja nyt on sitten luvassa uusi palaveri uuden yhetyshenkilömme kanssa, jossa mennään uusiksi sama setti läpi.

Ison firman heikkous on selvästikin se, että rekrytoinnit eivät välttämättä ole niin pitkäkestoisia.. Pienessä firmassa yrittäjä sitoutuu projekteihin ehkä hiukan vakavammin. Vai onko se sitten keittiösuunnittelu, jota vaivaa henkilökunnan vaihtuvuus firmasta toiseen? En tiedä.

Kvikkiä siis edelleen tulossa meille ja peukut pystyssä, että kaikki hyvin loppuun asti. Saadaan ehkä päivitettyjä kuviakin pian? Laitetaan sitten tännekin ne!

--

Tontimme reunaan istuttamani rinnekasvit ovat hengissä, jee!

--

Uutta tietoa osa 1) Arvatkaa sisältyykö rännifirman työhön/toimitukseen niitä "kaukaloita", joihin vesi laskee? Ei todellakaan.. Mutta eikö olisi aika hyvä, kun kuuluisi? Aika olennainen osa siinä, että vesi virtaa sinne rännin alla olevaan putkeen.

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lato lomailee

Timpurimme lähti kesälomalle pohjoiseen ja työmaa hiljenee muutamaksi viikoksi. Tällä viikolla katolle asennettiin lumiesteet, rännit (melkein kaikki) ja tikkaita. Musta värivalinta tuntui istuvan seinäväritykseen hienosti.

Olin itsekin viikon verran kesäleskenä ja vihdoin työviikon päätteeksi kävin katsomassa taloamme. Istuin pääoven kynnyksellä ja join kahvit termospullosta. Tuntui hitsin hyvältä istua tulevan kodin äärellä ihan hiljaa ympäristön ääniä kuulostellen. Talolle kantautuu muuten mereltä laivojen ja veneiden ääniä. Ihanaa.. Rinteeseen istuttamani rinnekasvit olivat edelleen paikallaan (kovasta alkuviikon sateesta huolimatta) ja molemmat oravatkin bongasin!

Loman aikana luovuus rupesi kukkimaan; innostuin puuhastelemaan istutussäkkejä Stora Enson puukuormaa peittäneestä pakkausmuovista. Niistä tuli hienoja! Komeaa pakkausmuovia on vielä vaikka kuinka ja paljon jäljellä. Ohje löytyi Pirkka-sivustolta. Hiukan sitä sitten viritin ja toimii.

Kesä-alesta ostettu punainen viinimarjapensas, valkoinen syreeni ja kuutamohortensia.