perjantai 12. huhtikuuta 2013

Yllätys

Huomasin ilokseni, että olemme saaneet uusi lukijoita http://www.lisbet-e.com/2013/04/raksakyttaaja.html#comment-form -blogipostauksen kautta. Ja sieltähän löytyi myös seuraamani Villa Luova -projekti. Olen otettu huomiosta, kiitos.

Tänään tumpsahti postista sähkösuunnitelmat. Teimme äkkiliikkeen ennen työn loppuun saattamista ja vaihdoimme kaikki halogeenit pois. Se tuntuu edelleen hyvältä ratkaisulta. Kovasti haaveilin saavamme suunnitelmaan myös valon laadun ja määrän aspektia, mutta paikalliset valofirmat eivät olleet kovin halukkaista konsultoivaan työhön. Olisivat tietenkin mieluummin tehneet täyden projektin sähkötöineen kaikkineen. Harmi silti. Laitetaan paljon jalkalamppuja, jos valopisteet ei riitä.

3 kommenttia:

  1. Täällä seurataan suurella mielenkiinnolla. Lato on mielestäni upein tällä hetkellä markkinoilla oleva puutalopaketti. Jännä nähdä, millainen teidän räätälöidystä mallista tulee. Huvittava tuo aiemmassa postauksessa mainittu kommentti talon "synkistä väreistä". Makunsa kullakin, mutta tarvitseeko sitä tuoda esiin, jos alueen kaava ei väriä rajoita? Mekin haaveilemme maalavamme nykyisen kotimme tummanharmaaksi - talon ulkomaalaus on rakentajien jäljiltä keskeneräinen.

    VastaaPoista
  2. Tummanharmaassa Harmajassa asuvana liputan vahvasti värin puolesta. Ilo päästä seuraamaan Latonne valmistumista.

    VastaaPoista
  3. Oi Harmajaa pohdimme myös me pitkään. Harmaa <3

    VastaaPoista