sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Vieroitusoireita

En ole melkein viikkoon käynyt tontilla ja nyt on tyytyminen Veen ottamiin kuviin. Mutta, kivijalka nousee ja komeena! Samalla tien toiselle puolelle meitä vastapäätä on noussut talo jo harjakorkeuteen saakka. Tunnelmat olivat sielläkin aivan mielettömät, kun viime tiistaina satuimme keskelle harjakaiskahvihetkeä (kiitos donitseista). Vettä ripsi ja siellä me vaan lasten kera ihailtiin seiniä ja ikkunoita ja nyt siellä jo kattokin melkein pään päällä.

Meillä muurarit aloittivat työn perjantaina helteen helliminä ja talon osalta saivat työn jo lähes valmiiksi. Autokatoksesta jatkavat ja ensi viikonloppuna saattaa heidän urakka olla ihan valmis :) Kuvat puhukoot puolestaan:


Naapuritalo jo harjakorkeudessaan

Varasto/autokatoksen antura ilman muoveja ja harkkoja.
Vasemmalla sähkökaappi, joka tulee autokatokseen.

Lämpötilat ovat nousseet viikon lopulla yli 20 ja yhtäkkiä tänne tulikin kesä. Aika ihanaa joo. Autokatoksen toimitus on vahvistettu toimitettavaksi reilu viikon kuluttua.

2 kommenttia:

  1. Teillä näyttää olevan projekti jo hyvässä vauhdissa ja aurinkoinen sääkin suosinut raksalla. Me odotellaan vielä rakennuslupaa reilu kuukausi ja odottavan aika on pitkä..:-)

    VastaaPoista
  2. Onhan se. Tosin tuntuu, että meilläkin tulee viikko sinne toinen tänne näitä viivytyksiä syystä jos toisestakin. Tiedän, että odottavan aika on pitkä! Pitääkö lupaa odottaa kuukausi Tampereella? Tsemppistä!

    VastaaPoista