torstai 15. elokuuta 2013

Keittiökuulumiset

Nyt saimme selityksen miksi yhteyshenkilömme keittiöfirmassa oli niin hiljaa ja paperit viipyivät matkalla...Hän on lähtenyt pois! Harmilliseksi sen tekee se, että kesäkuussa käymämme yksityiskohdat ovat ilmeisesti vain hänen tiedossaan ja nyt on sitten luvassa uusi palaveri uuden yhetyshenkilömme kanssa, jossa mennään uusiksi sama setti läpi.

Ison firman heikkous on selvästikin se, että rekrytoinnit eivät välttämättä ole niin pitkäkestoisia.. Pienessä firmassa yrittäjä sitoutuu projekteihin ehkä hiukan vakavammin. Vai onko se sitten keittiösuunnittelu, jota vaivaa henkilökunnan vaihtuvuus firmasta toiseen? En tiedä.

Kvikkiä siis edelleen tulossa meille ja peukut pystyssä, että kaikki hyvin loppuun asti. Saadaan ehkä päivitettyjä kuviakin pian? Laitetaan sitten tännekin ne!

--

Tontimme reunaan istuttamani rinnekasvit ovat hengissä, jee!

--

Uutta tietoa osa 1) Arvatkaa sisältyykö rännifirman työhön/toimitukseen niitä "kaukaloita", joihin vesi laskee? Ei todellakaan.. Mutta eikö olisi aika hyvä, kun kuuluisi? Aika olennainen osa siinä, että vesi virtaa sinne rännin alla olevaan putkeen.

4 kommenttia:

 1. Löysin juuri blogisi :) Kiva lukea jonkun toisenkin vaasalaisen rakennusprojektin etenemistä :) Tsemppiä teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ellu. Minkäslainen projekti teillä on meneillään? Tsemit takaisin!

  VastaaPoista
 3. Tällainen olisi meillä meneillään http://raksaunelmia.blogspot.fi/ :) Aika samoissa vaiheissa ollaan. Pitääpäs käydä valokuvaamassa miltä meidän työmaalla tällä hetkellä näyttää.

  VastaaPoista
 4. Hieno, kiva kuulla! Otan mukaan seurantaan bloginne.

  VastaaPoista