sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Muutto osa 1

Täällä sitä ollaan ja möllötetään vuokrakolmiossamme pahvilaatikoiden keskellä. Ihana asia on, että lapset ovat ottaneet tämän niin rennosti. Toiseksi tuleva kotimme on nyt vain kävelymatkan päässä. Samoin koulu ja päiväkoti. Tympii vain nämä laatikot. 


Talolla työt ovat jatkuneet yläkerran lattialämmityksen asentamisella. Sinne päätettiin ottaa lämmönluovutuslevyt. Takkaa varten nousi komea piippu (viedään se läpi asti kun on sopivan kaunis päivä). Pihavalot löytyi toisella tilauskerralla. Kun vaan olisivat sitten myös käytössä hyvät. Malli on Konstsmiden ja ratkaisevaa valintaamme oli lampun kanta, joka on tuiki tavallinen e27. Lamppu valaisee ylös ja alas. 

Tästä ei varmaan tarvitsisi edes puhua, mutta pientä huolta aiheuttaa kaupungilta perjantaina tullut kirje, jonka mukaan porakaivomme on joitakin senttejä tontin ulkopuolella... Selvitellään onko mittausvirhe vai mitä, mutta kerrotaan sitten kuinka kävi. Kaikenlaista. 

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Ollaan melko varmasti rakentamassa Latoa ja myös Vaasaan:) Olisin kysynyt, että oletteko ajatelleet laittaa osan terassista katettuna? ainakin näyttäisi olevan tuolla oven kohdalla pieni katos... Mieheni kanssa mietitty, että ainoa miinus lato-malleissa on se, ettei ole kunnon räystäitä(kun vertaa perinteisiin kannustaloihin, joissa katettua terassia paljon)..

  Joka tapauksessa luultavasti ensi kesänä tuo ihanainen avara lato meillekin kohoaa :D se oli oikeastaan ainoa talomalli, joka muuttovalmiista sopi meidän neölihenkiselle perheelle ihan ilman suurempia muutoksia. Myös kannustalo itsessään vakuutti meidät laadullaan ja luotettavuudellaan. Onko heidän kanssa kaikki mennyt hyvin?
  Olen täällä Vaasassa nähnyt yhden rakenteilla olevan ladon; ties vaikka se olis juuri tämä teidän oma :D

  terv. AK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätimme kattaa molemmat sisääntulot perus Lato-malleista poiketen. Eteläpuolen päädyn iso terassi on nyt tuloillaan ilman katosta. Katsotaan kuinka se toimii sitten käytännössä. nimm. terassikelejä odotellessa :)

   Onko teidän projektista blogia? Kuulostaa kiinnostavalta! Kannustalon kanssa on mennyt aika hyvin kaikki. Meidän taloon on tulossa esittely kun saadaan sen vaan siihen kuntoon. Ensi vuoden puolella..katsotaan onko lumet jo sulaneet.

   Poista
  2. en ole ainakaan vielä uskaltautunut laittamaan blogia:) tosin eihän tämä rakennusprojekti ole kuin vasta suunnitteilla. tai tietty tontti on jo valmiina. ihanaa vaikkakin tuntuu nyt jo vähän väsyttävältä. ollaan nimittäin piirrelty ja koluttu talopohjia ihan hirveesti ja nyt olis sellanen olo että saisi riittää tämä mietiskelyvaihe! ollaan nyt kysytty parilta muultakin talo firmalta tarjouksia, mietitään mahdollista kaksikerroksista vaihtoehtoa. me ei lopullisesta lato-pohjasta(johon tuli muutama pikkumuutos) olla saatu vielä tarjousta, joten sitä vielä odotellaan ja vertaillaan sitten näihin muihin..mutta uskoisin että latoon me päädytään. päädyittekö latoon heti vai kuinka kauan mietitte muita vaihtoehtoja/kysyitte tarjouksia?

   Poista
 2. Tervetuloa vierailulle meidän kannustaloon: www.kotiaurorassa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista Johanna. Liityn lukijoihinne mielellään.

  VastaaPoista