lauantai 11. tammikuuta 2014

Sisäkatto

Kulunut viikko on mennyt pähkäillessä korkean tilan kattomateriaalia. Olimme alunperin suunnitelleet, että levytämme sen ja paklaamme sileäksi, siistiksi ja valkoiseksi. Ehkä roiskekipsi päälle. No, nyt sitten joka suunnasta huudellaan, että liitokset eivät tässä tule säilymään siisteinä loputtomiin. Talo elää ja liikkuu ja kattokin painuu eri vuodenaikoina.

Niinpä olemme nyt sitten päätyneet levyttämään sen hiukan karskimmalla tyylillä, kun paklausvaihe jää väliin), maalaamme katon mustaksi ja laudoitamme valkoiseksi maalatuilla raakalaudoilla. Arvattavaksi jää laitammeko laudat vaakaan vai pystyyn :) Kumpi?

Lähde Pinterest: Visit homeadore.com

Kuva Pinterest: wagarvilletriangle.blogspot.com3 kommenttia:

  1. Mekin ollaan mietitty sileää kattoa...hmm tuo raakalauta näyttää kyllä mielettömän hyvältä!On varmaan aika paljon tyyriimpi vaihtoehto tuo raakalauta kaikenkaikkiaan? :) Saako udella teidän ulkoverhousta mitä sävyä käytätte ja millä käsittelette/maalaatte?:)

    VastaaPoista
  2. Saa udella, kiva, kun saadaan kommentteja:) Talon ulkoverhoukseen tulee sama tummanharmaa sävy kuin autokatoksessakin. Sävyn numeroa en muista ulkoa, saadaan kyllä se tarkistettua, jos kiinnostaa. Autokatoksen kuva löytyy aiemmista bloggauksistamme.

    Raakalaudan materiaalit ei kovin paljoa maksaneet, mutta laskua tuli sitten työstä ja telineistä, jotka työ vaati. Päälle sitten vielä maali. Mutta on se kyllä kaiken tän väärti, niin hieno!

    VastaaPoista