keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kaksi viikkoa aikaa

Olipa aikamoinen viime viikko. Tuo jääkaappi ei selkiytynyt pelkästään sen yhden hyllyn poistamisella. Piti soittaa ja selvittää ja tilata uudet ovet kaappiin. Täytyy myöntää, että meidän kokemukset Kvikistä ovat olleet melkoisen epätasaisia, mutta aina ovat sitten auttaneet ja ottaneet vastuuta. Kaluateovi jääkaapissa vähän mietityttää ja nyt jos saisi päättää, ottaisimme sen ihan tavallisella ovella. Taitaa olla aika raskas lapsille liikutella. Katsotaan sitten kun palaset ovat vihdoin paikallaan. 

Toinen murheenkryyni oli parven portaat, jotka Tähtiporrras meille toimitti. Vaikka mittapiirros kävi meillä hyväksynnässä ennen valmistusta, emme osanneet tarttua siihen, että porrasleveys on aukkoa 10mm kapeampi. Mitä tehdään sille väliin jäävälle raolle? En tiedä. Mutta eipä ainakaan narise nämä ja hyvä on askeltaa. Ehkä tämä on sellainen detalji, jota ei enää pian huomaa tai sitten sitä tuijottelee koko loppuelämänsä harmitellen. 

Tänään tavataan vastaava työnjohtaja ja katsotaan josko 2vkon kuluttua voitaisiin pitää loppukatselmua kaupungin kanssa. Tunnelma tiivistyy ja sen kyllä tuntee. Hiukan on hermostuneisuutta ilmassa. Onneksi kevät on tosissaan täällä ja uusi lähikauppammekin aukeaa tänään:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti