tiistai 9. lokakuuta 2012

Mustaa valkoisella

Nyt on nimet Kannustalon paperissa ja talo-lato tilattuna. Lapsilla talovalmistajan pipot päiväkodissa jo päässä eli ei ole epäilystäkään valinnastamme. Viikko 27 on ensi vuonna sitten se maaginen aika, kun toimitus saapuu tiluksillemme. On istuttu pankissa useampaan otteeseen ja sielläkin alkaa asiat pikkuhiljaa luistamaan. Huomenna varmaankin myös siellä nimeä paperiin. Ajattelimme kiertää näitä pankkeja enemmänkin, mutta on muuten haastavaa löytää aikaa sille! Teemme kilpailutusta varmaan tässä hiljaksiin, kun yhden kanssa asiat turvallisesti sovittuna.

Laitan pohjapiirrosta pian näkyviin:)

2 kommenttia:

  1. Täällä odotellaan ainakin jo Kuvia pohjapiirustuksista ja tontista. :) Joka pvä tullu käytyä tarkastaan, että joko ois ;) Itse olen kans ihastunut latoon, mutta pientä muutosta pohjassa itsekkin kaipaisin. No, meillä vielä pitkä matka rakennusvaiheeseen ja ladon tyyli ei se ainut joka miellyttää, joten saa nähdä millaseen malliin päädymme. Mielenkiinnolla seurataan teidän edistymistä projektissa. Tseppiä ja voimia raksailuun! Laittakaa paljon päivityksiä blogiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jortsi! Talomme tulee olemaan Lato-muunnos eli seinät ja katto on paikoillaan kuten alkuperäisessäkin, mutta pituutta on talolla muutama metri vähemmän ja huonejärjestyskin aivan uudenlainen. Heti, kun pohjaa vilautettiin arkkitehdille, saatiin suunnitteluun enemmän huomiota juuri tontin muodolle ja ilmansuunnille. Kiitos Eskolle <3

    Ja lupaan pian kuvia. Olethan ensimmäinen virallinen lukijamme!

    VastaaPoista