sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tunnelmia

Tunnelmat vaihtelevat. Väliin sitä on aivan tärinässä tulevasta ja vähän hämilläänkin, kun jotain edistystä todellakin tapahtuu. Sitten on taas hetkiä, kun yrittää kuvitella itsensä taloon ja ylipäätään koko talon sinne kantojen ja kivien paikalle -- silloin lähinnä epäusko valtaa mielen. Yllätyksiä varmasti tulee matkan varrella, mutta toivotaan, ettei ylipääsemättömiä.

Kävin tänään lasten kanssa kauppareissun jälkeen ajelemassa tontilla ja sinnehän on jo pariinkin paikkaan noussut seinää, kattoa pystyyn. Yksi tulevista naapureista kysyi mahdollisuutta tulla kuulemaan naapureitaan omista suunnitelmistaan ja sehän on meilläkin pian edessä.

Jo nyt vastaava työjohtajamme mainitsi kiintokalusteet! Eli tarkoittaen, että tarvitsisi varmaan tehdä kierrosta keittiöiden ja säilytysjärjestelmien osalta. Jei! Mahtavuuttahan olisi, jos saataisiin ne yhdestä ja samasta paikasta (samalla ehkä saniteettitilat myös). Mielessä on käynyt ainakin KVIK, Isku ja Ikea. Ehkä Topi-keittiökin. Jaa-a oisko vapaaehtoisia lastenvahteja? Ensi viikonloppuna täällä Pohjanmaalla on myös rakennusmessut eli sinne varmaan myös.

Meidän lapset on aivan söpöliinejä. He kun ovat todella ottaneet käyttöönsä Kannustalon lahjuspipot! Käyttävät niitä nyt ykköspipoinaan. Talotoimittajille muuten vinkiksi, että eikö se nyt jotain vähän ikimuistoisempaa voisi olla, kuin pipot kaikille, kun perheet sitoutuu elämän kokoiseen projektiin? Samat sanat pankille! Nimim. säästöpossut

Isku-keittiöiden Virta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti