lauantai 2. maaliskuuta 2013

19 bullettia

Niin. Lupahakemukseen tuli kommentit ja kaiken kaikkiaan niitä on nyt 19 kohtaa, joita nyt sit säätää kuntoon.. Kelatkaa 19! Osa asiallisia ja osa ihan suorastaan asiattomia. Suosikkinamme mainittakoon kohta talon väritys, josta emme aio tinkiä vain koska se on jonkun makuun liian tumma: "Talon värit ovat todella synkät, kannattaisi varmaan harkita vähän erilaisia sävyjä."

Mietityttää, että onko todella niin, että valvonnassa jaksetaan tappaa ihmisten into puuttumalla täysin epäoleellisiinkin asioihin. Suorastaan negatiiviseen sävyyn nipottamalla. Hiukan tylsä olo on meillä kyllä, enkä jaksa tästä nyt enempää vuodattaa. Kokoamme itsemme ja hoidetaan se lupa nyt pian kuntoon.. Onneksi pääsuunnittelijamme ja vastaava ovat rautaa ja huumori projektissamme kohdallaan!

4 kommenttia:

 1. Tsemppii! Meilläpäin luvat tuli sille mitä Me halusimme. Pienen kunnan ja haka-asutus alueen etuja kait

  VastaaPoista
 2. Kiitos! On tässä kieltämättä mietitty millaista rakentaminen olisikaan vailla kaava-alueen nurjia puolia. Mukavalla tavalla se on sellaista ongelmienraratkaisua parhaimmillaan. Ja ihana asia tulevalla asuinseudullamme on ehdottomasti se, että naapureina on paljon muitakin lapsiperheitä.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Meillä ei ole vielä edes tonttia, mutta omasta talosta haaveillaan. Yksi erittäin vahva tonttiehdokas tyrmättiin valvonnan toimesta hyvin jyrkästi. Me kun kuvittelimme, että ko. kaupunki olisi ollut mieluissaan uusista asukkaista ja mahdollisista lapsista..

  Nyt joka kerta kylmää, kun kuljemme paikan ohi ja odotamme, koska siellä joku muu raksailee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen sitä mieltä, että tontin suhteen on hvyä pitää kiinni tunteesta, että onko maatilkusta hyvä fiilis. Meillä on :) Onnea teillekin matkaan. Varmasti se oikea tulee vielä kohdalleen!

   Poista