sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Yksi askel eteenpäin ja kaksi taakse

Saimme lausarit katsareista (raksasslangi tutuksi) ja isoimpana asiana niistä meidän talolle koituu EI30-palosuojaus talonpihan eteläkulmaan. Olemme siis liian lähellä naapurin autotallia ja kun me olemme se rakennusalan ylittävä osapuoli, me huolehdimme myös tästä suojaamisesta. Seinälle se tekee ilmeisesti vain kipsilevyn lisää, mutta ikkunoiden (2 kpl) osalta palosuojaus onkin hiukan arvokkaampaa. Onneksi sellaiset kuitenkin löytyy.

Samoin meidän tulee tehdä rasitesopimus, joka koskee myös tätä rakennnusalan ylitystä, jos ymmärsimme oikein. Mutta tämä (kai ja toivottavasti) on pelkkä paperityö ennen rakennusluvan myöntämistä.

Tuossa, kun viime viikolla istuimme Kannustalon kanssa autotallitarjouksen tiimoilta keksimme vielä vähän muokata senkin mallia. Onneksi yhteyshenkilömme K. on erittäin pitkämielinen. Jos saisimme tallia hiukan lyhennettyä, pystyisi katoksesta kääntymään pihan puolelle ja saisi siten ajaa "oikein päin" ulos pihasta. Ei tulisi vaaratilanteita alle juoksevien lasten kanssa! Selvitetään nyt tämäkin asia enne kuin on nimet alla autokatoksen osalta, että on sitten varmasti huippu ratkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti