torstai 28. maaliskuuta 2013

Lvi, sähkö, kvv ja mitä näitä nyt on

Kaikenlaista sitten viime merkinnän. Tuoreimpana yritämme haalia toteutuspuolen porukkaa kasaan. Aikaa sitten varaamamme sähkäri teki ns. ossit ja tänään sitten vastaavan kanssa listattiin uusia mahdollisia nimiä listaan. Vallitseva käytäntöhän tällä alalla on, että sähköposteihin ei vastata, puheluihinkin harvakseltaan ja millä tavoitat jonkun himoitsemasi miehen? Kaivurin perässä juoksemalla :)

No juu, vastaavalle työnjohtajallemme nostamme taas hattua, kun tarttuu niin hienosti aina hetkeen ja puhelimeen ja kontakteja löytyy. Tänään tuoreimpana kivijalan muuraajaat (sekin ensimmäinen teki oharit), jei! Naapuritontilla alkaa tapahtua ensi tiistaina ja siitä se kaivuri varmaan sitten lipuu meidän puolelle. Älkää muuten unohtako tilata raksalle sähköä ja vettä ajoissa. Tapasimme tulevia naapureitamme eilen ja saimme monta kullanarvoista vinkkiä. Kiitos!

Kuva, Kvik

Keittiö ja kiintokalusteet on myöskin nyt sovittuna (vaikka vekslata saakin vielä jonkin verran). Kvik on tuleva toimittajamme ja look selkeä, vetimetön, ilmava, musta-valko matta Mano. Mies murehtii miten saa jääkaapin auki, kun se on vetimetön, mutta ollaan vitsailtu, että ei haittaa vaikka käynnit vähän harventuisivatkin..hee kummallakin.

Ja viime torstaina ajoin työpäivän päätteeksi katsomaan Kannustalon Lato-muunnoksen esittelyä Kokkolaan. Se oli mielenkiintoinen! Kohteessa oli asuttu jo vuoden päivät. Lato oli siellä räätälöity paritaloksi parven kera ja oli kyllä todella ihana. Laitan kuvia tulemaan piakkoin. Isot lattiaan asti ulottuvat ikkunat ovat kyllä ihanat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti