sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Maalia pintaan

Kulunut viikko sujui enimmäkseen lomaillen mutta vähän myös peltikaton asennusta valmistellessa (ja odotellessa). Tänään saimme yllättäen lastenhoitoapua ja pääsimme Veen kanssa maalaamaan räystään aluset läpi talon. Nyt on hyvä asentaa pellit paikalleen! On niin ihana päästä välillä itsekin hommiin, kun yleensä olen se osapuoli, joka hoitaa lapset. Autokatoksemme on edelleen keskeneräinen, mutta yhtä järkevää on pyöriä talon kimpussa, kun siinä on vielä kattoasentajaa odottamassa rakennustelineet. Otetaan kaikki hyöty telineistäkin irti.

Torstaina kannoimme katon ylijäämäpuut siistiin kasaan rakennustelineiltä. Siinä tulikin mieleen, että kuinka hitsin iso osa tällaista projektia on rakennustavaran varastointi. Iso osa! Eli, että osaa joka vaiheessa asettaa tarvikkeet tarkoituksenmukaisiin paikkoihin. Talon pystyttäjien palatessa kotiin, pyysimme viime hetkellä heitä vielä nostamaan cyprocit 2.kerrokseen odottamaan, koska niitä, jos mitä, on tosi ikävä ja raskas siirrellä ylöspäin. Timpuri tämän tietysti keksi pyytää :)


Turha tieto 1) Tontillemme ovat kotiutuneet kaksi oravaa, jotka timpuri-Tee ja meidän Vee ovat nimenneet Wilsoniksi ja Morganiksi. Ette muuten ikinä arvaa mistä nimet on peräisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti